Personskadeerstatning

Når der sker skade på ens person, kan det medføre langvarige genoptræningsforløb, utallige undersøgelser og lægebesøg. Samtidig opstår der ofte en usikkerhed for fremtiden, hvilket alt sammen er medvirkende til, at der hos den enkelte ikke er ressourcer til at varetage det omfattende arbejde der ofte er forbundet med at søge erstatning efter ulykke hos forsikringsselskaberne.

Typisk er sagerne komplicerede og sagsforløbet langvarigt, hvorfor mange mister overblikket og modet til at kæmpe videre for den erstatning, som de har krav på.

Loa Nedergaard Olsen er din lokale rådgiver i sager om personskader.

Loa Nedergaard Olsen varetager dine interesser i sager om erstatningskrav i forbindelse med personskade, som følge af ex. færdselsulykker, arbejdsskader, patientskader og som offer for kriminalitet.

Omkostningerne med sagens behandling er delvist dækket af forsikringen, såfremt der er en ansvarslig skadevolder for ulykken. I andre tilfælde vil du selv skulle afholde omkostningerne med sagens behandling.

Vi tager gerne en gratis og uforpligtende samtale om sagen over telefonen eller på kontoret for en vurdering af sagen og det videre forløb.

Kontakt sekretær Line Lauridsen for at aftale tid til et uforpligtende møde.
 

 

Kontakt

Loa Nedergaard Olsen

Loa Nedergaard Olsen

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 44
Mobil nr. 21 22 65 19
lno@midtadvokaterne.dk

Mere info