Dødsbobehandling

 MidtAdvokaterne A/S har mange års erfaring med dødsbobehandling, både som bistand til arvinger med gennemførelse af private dødsboskifter, og som bobehandler under bobestyrerbehandling (de tidligere offentlige skifter).

Vi bistår også med rådgivning og ekspedition af boer, hvor længstlevende ægtefælle ønsker at hensidde i uskiftet bo, samt mindre boer, der kan udlægges for boomkostningerne uden egentlig skiftebehandling.

Vi tilbyder arvingerne og andre efterladte et gratis formøde, hvor vi kan rådgive om den bedste skiftemulighed samt løsning af andre af skifte- og arverettens problemer.

Hvis arvingerne beslutter sig for skifteformen, kan vi udfærdige de nødvendige papirer, således at arvingerne måske kan ”spare” en tur i Skifteretten, ligesom vi kan bistå arvingerne under den videre skiftebehandling.

Denne del af vores arbejde er naturligvis ikke gratis, men vi kan altid give arvingerne et overslag over forventede omkostninger, før arvingerne beslutter sig for at modtage vores assistence.

Insolvente dødsboer følger særlige regler, der minder om konkursboer. Se derfor nedenfor under afsnittet ”Insolvens- og anden skifteret”.

Kontakt

Martin Plum Juul

Martin Plum Juul

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 45
Mobil nr. 51 20 72 74
mpj@midtadvokaterne.dk

Mere info

Loa Nedergaard Olsen

Advokat/Partner
Tlf nr. 96 60 64 44
Mobil nr. 21 22 65 19
lno@midtadvokaterne.dk

Mere info