Inkasso

Vi har 35 års erfaring med at inkassere tilgodehavender, og vi sørger altid for at holde os opdaterede på reglerne på området, således at vi kan gøre mest muligt for din sag.

Som erhvervsdrivende er noget af det mest irriterende når ens kunder ikke betaler regningen. Ikke kun fordi man naturligvis gerne vil have pengene i kassen, men også fordi man meget ofte kommer til at bruge rigtigt meget tid på de enkelte sager.

Vi prøver i så vid udstrækning som det er muligt, at bistå vores klienter med at begrænse risikoen for tab.

Således giver vi gerne et par gode råd om debitorstyring, herunder råd om renteberegning, udarbejdelse af forretningsbetingelser, gennemgang af fakturaer samt råd om hvorledes man, som erhvervsdrivende, har mulighed for at søge informationer om sine kunder forud for kreditgivning.

I den forbindelse kan nævnes, at vi gennem mange år har samarbejdet med Experian, tidligere kaldet RKI), der både i relation til kreditgivning og i forhold til inkasso kan være et nyttigt redskab.

Er skaden imidlertid sket, er vi naturligvis gerne behjælpelige med at inddrive pengene.

I den forbindelse skal nævnes, at vi altid laver individuelle aftaler med vore klienter vedrørende sagens behandling. Således vil klienten, i det omfang denne ønsker det, hele tiden blive orienteret om sagens forløb, og ligeledes løbende blive rådgivet om, hvilke retslige skridt vi vil anbefale i den konkrete sag.

Det skal ligeledes nævnes at vi også har stor erfaring indenfor huslejeinkasso. 

Kontakt

Martin Plum Juul

Martin Plum Juul

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 45
Mobil nr. 51 20 72 74
mpj@midtadvokaterne.dk

Mere info

Loa Nedergaard Olsen

Loa Nedergaard Olsen

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 44
Mobil nr. 21 22 65 19
lno@midtadvokaterne.dk

Mere info