Retsagsbehandling

Vi har stor erfaring i at føre retssager. Vi kan møde for alle retter og i hele landet.

Ikke mindst under hensyn til de omkostninger, der kan være forbundet ved at føre retssager, rådgiver vi vore klienter grundigt, inden en retssag anlægges.

Vi vurderer sammen med klienten muligheden for at vinde sagen, ligesom vi løbende under sagsbehandlingen rådgiver klienten med hensyn til eventuelle forligsmuligheder.

Vi undersøger naturligvis altid mulighederne for fri proces eller retshjælpsdækning til helt eller delvist dækning af omkostningerne ved sagen.

Retssagsarbejdet er i vore øjne en af vore vigtigste opgaver, som advokater.

Hos MidtAdvokaterne vægter vi derfor retsarbejdet meget højt, og vi lægger vægt på at alle firmaets jurister til stadighed vedligeholder erfaringen i praktisk retssagsarbejde for derved at beholde den nødvendige forbindelse mellem teoretisk juridisk viden og praktisk erfaring ved landets retter.

Uanset om sagen skal føres ved byretten, landsretten eller højesteret, så vil vi sørge for den bedst mulige sagsbehandling, og naturligvis søge at opnå det for klienten bedst mulige resultat.

Min retssag.dk

Forberedelsen af din sag kan køre i Rettens digitale sagsportal, og du har mulighed for selv at logge ind, for at se status på sagen på www.minretssag.dk.

Det er stadig os, som advokater, der behandler sagen for dig, vil du modtage meddelelser i din e-boks med besked, hver gang, der er en sket noget nyt i din sag.

Det er dog meget vigtigt, at du ikke selv fremsender meddelelser, uploader dokumenter eller lignende på sagen, men at alt går gennem mig. Har du spørgsmål eller bemærkninger til det du modtager i din e-boks, eller til din sag i øvrigt er du selvfølgelig til enhver tid velkommen til at kontakte mig.
 

Kontakt

Jakob Fastrup

Jakob Fastrup

Advokat / Partner
Tlf nr. 97 15 22 33
Mobil nr. 20 97 22 33
jf@midtadvokaterne.dk

Mere info

Martin Plum Juul

Martin Plum Juul

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 45
Mobil nr. 51 20 72 74
mpj@midtadvokaterne.dk

Mere info

Loa Nedergaard Olsen

Loa Nedergaard Olsen

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 44
Mobil nr. 21 22 65 19
lno@midtadvokaterne.dk

Mere info