Køb og salg af fast ejendom

Vi yder rådgivning af køber og sælger i forbindelse med køb og salg af fast ejendom, både i situationer, hvor der har været en ejendomsmægler og i situationer, hvor salget er sket direkte mellem parterne.

Vi har stor erfaring med alle typer rådgivning inden for køb og salg af fast ejendom og kan således være dig behjælpelig i enhver situation.

Køb af fast ejendom er en af de økonomisk største beslutninger, der forestages i forbindelse med privatøkonomien, og det er derfor vigtigt, at aftalerne er i orden.

Ejendomsmægleren repræsenterer sælgeren og derfor anbefaler vi at du vælger en advokat til at varetage dine interesser når du køber bolig, for at undgå ubehagelige overraskelser i forbindelse med handlen. 

Selv om skødet, som man kender det fra tidligere, er afskaffet, er det stadig ligeså vigtigt som før, at købsaftalen er gennemgået grundigt inden der skrives under. Under alle omstændigheder bør der tages et såkaldt ”advokatforbehold” inden købsaftalen underskrives hos mægleren. Med et advokatforbehold er du først bundet af aftalen når din advokat har godkendt handlen.

kontakt

Loa Nedergaard Olsen

Loa Nedergaard Olsen

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 44
Mobil nr. 21 22 65 19
lno@midtadvokaterne.dk

Mere info

Martin Plum Juul

Martin Plum Juul

Advokat / Partner
Tlf nr. 96 60 64 45
Mobil nr. 51 20 72 74
mpj@midtadvokaterne.dk

Mere info

Jakob Fastrup

Jakob Fastrup

Advokat / Partner
Tlf nr. 97 15 22 33
Mobil nr. 20 97 22 33
jf@midtadvokaterne.dk

Mere info